• Facebook
  • Instagram
ÉTKEZZ OKOSAN!
  • FŐOLDAL
  • BLOG
  • ÉTELRENDELÉS
  • RÓLUNK
  • KAPCSOLAT
Oldal kiválasztása
Inzulinrezisztensek étkezése: hogyan tegyük egészségessé és fogyaszthatóvá az IR-esek számára az ételeket?

Inzulinrezisztensek étkezése: hogyan tegyük egészségessé és fogyaszthatóvá az IR-esek számára az ételeket?

Az IR-esek, azaz inzulinrezisztenciában szenvedőknek sem kell lemondaniuk a finom falatokról. Szinte mindent fogyaszthatnak egy kis csavarral: számukra a cél az ételek lassú felszívódásának biztosítása, a glikémiás index csökkentése. Hogyan érhető el a cél, azaz az...

Legutóbbi bejegyzések

  • 5 lépés a sikeres életmódváltáshoz tavasszal (ha az újévi fogadalmakat feladtad volna)
  • Döbbenet: a rost is szénhidrát!
  • Mi az összefüggés az alvás és a fogyókúra között?
  • Miért böjtöljünk?
  • 8 trükk, az alvásodért, hogy jobbak legyenek az éjszakáid

Témakörök

  • Blog
  • Diéta
  • Egészség
  • Életmódváltás
  • Étkezés
  • Kismama

Témák

alvás cukormentes detox divatdiéta diéta diétástévhitek egészség egészségmegőrzés emésztés fogyás fogyókúra gabona glikémiás index glikémiásindex health coach hozzáadottcukormentes húsmentes idegrendszer immunrendszer intermittent fasting keto ketogén lelki egészség mentalitás mentálhigiéné mozgás méregtelenítés paleo reggeli rost sport szétválasztó diéta tavasz teljes kiőrlésű táplálkozás tévhitek vega vegetáriánus vitamin változás zöldség édesség életmódváltás étkezés étrend

Adatkezelési tájékoztató

  • Facebook
  • Instagram
ÉTKEZZ OKOSAN! A SMARTFOOD ÉLETMÓDVÁLTÓ BLOGJA